Home – concept

Wobs, Cool design to keep you warm

Les mains bien au chaud à vélo et vous prenez soin de notre planète. Chaque paire de manchons est fabriquée à partir de 10 bouteilles en plastique recyclé. Les manchons peuvent être attachés au guidon de votre vélo grâce à des liens et ils sont dotés de bandes réfléchissantes pour garantir votre visibilité. Complètement imperméables avec une doublure douce et chaude en fourrure synthétique et disponibles dans diffèrent coloris et imprimés. Design hollandais, mode et confort tout en un!

Wat onze klanten zeggen

Lekker warm

★★★★★
5 5 1
Ik heb in november op een beurs in de Kromhouthal in Amsterdam de Wobs aangeschaft. Ik was eerst wat skeptisch, want ik had al allerlei handschoenen en wanten geprobeerd, maar niets hield mijn handen warm. Maar nadat ik van jullie de garantie kreeg dat ik ze terug kon geven als ze niet zouden werken, heb ik ze toch aangeschaft. En ik moet zeggen: het zijn de beste handschoenen die ik ooit gekocht heb! Mijn handen blijven eindelijk warm. Ik raad ze nu ook aan al mijn vrienden aan. Bedankt voor deze geniale uitvinding!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Wat een service. En een mooi product dat goed wordt bevestigd. Ik ben om!

Ik ben erg blij met mijn Wobs!

★★★★★
5 5 1
Wegens mijn beperking heb ik een handbike (soort rolstoelfiets). Gewone handschoenen zijn voor mij geen optie, daarom zijn de Wobs perfect. Ik kan met koud weer blijven 'fietsen'. Inmiddels hebben al een paar van mijn handbike vrienden Wobs. Ook allemaal blij! De Wobs staan ook leuk aan mijn bike, ik krijg er geregeld een positieve opmerking over. Bedankt! Groetjes Marlous

Of wilt u alle reacties bekijken?