Home – concept

Wobs, Cool design to keep you warm

Les mains bien au chaud à vélo et vous prenez soin de notre planète. Chaque paire de manchons est fabriquée à partir de 10 bouteilles en plastique recyclé. Les manchons peuvent être attachés au guidon de votre vélo grâce à des liens et ils sont dotés de bandes réfléchissantes pour garantir votre visibilité. Complètement imperméables avec une doublure douce et chaude en fourrure synthétique et disponibles dans diffèrent coloris et imprimés. Design hollandais, mode et confort tout en un!

Wat onze klanten zeggen

Lekker warm

★★★★★
Ik heb in november op een beurs in de Kromhouthal in Amsterdam de Wobs aangeschaft. Ik was eerst wat skeptisch, want ik had al allerlei handschoenen en wanten geprobeerd, maar niets hield mijn handen warm. Maar nadat ik van jullie de garantie kreeg dat ik ze terug kon geven als ze niet zouden werken, heb ik ze toch aangeschaft. En ik moet zeggen: het zijn de beste handschoenen die ik ooit gekocht heb! Mijn handen blijven eindelijk warm. Ik raad ze nu ook aan al mijn vrienden aan. Bedankt voor deze geniale uitvinding!
- Erwin Rossen

Geweldig!

★★★★★
Wat een service. En een mooi product dat goed wordt bevestigd. Ik ben om!
- Aart

Ik ben erg blij met mijn Wobs!

★★★★★
Wegens mijn beperking heb ik een handbike (soort rolstoelfiets). Gewone handschoenen zijn voor mij geen optie, daarom zijn de Wobs perfect. Ik kan met koud weer blijven 'fietsen'. Inmiddels hebben al een paar van mijn handbike vrienden Wobs. Ook allemaal blij! De Wobs staan ook leuk aan mijn bike, ik krijg er geregeld een positieve opmerking over. Bedankt! Groetjes Marlous
- Marlous Oortgiesen

A avoir absolument

★★★★★
Extra!
- JORDAN

confort sécurité et esthétique

★★★★★
Ces manchons sont très confortables et esthétiques, chaque détail est extrêmement bien pensé. bravo!
- Martine PARIS

Voor het hele gezin

★★★★★
Had de WOBS zelf al en nu voor mijn kids aangeschaft. Geen natte wanten meer, geen verloren wanten meer en ook voor een kort ritje! En ze kunnen er wel een paar jaar mee doen!
- Loes

review from Sweden

★★★★★
I am very happy with my pogies. The best thing is the fact that they are waterproof. Superhappy to be able to keep my hands warm during wet and cold conditions in Sweden. Thank you!
- Hanna Nilsson

Zeer tevreden

★★★★★
Met dank aan de wobs blijven mijn handen nu ook tijdens mijn werk op de fiets heerlijk warm, bezorg de post en dat is met handschoenen niet te doen, de wobs zijn dus de ideale oplossing voor mij
- Julia Twents

Of wilt u alle reacties bekijken?